Om företaget


Vindsbyggnation AB är ett byggnadsaktiebolag som har specialiserat sig på inredning av vindsyta. Företaget bildades år 2001 för att sedan år 2005 inrikta verksamheten mot förädling av råvindar. Passionen för vindar och dess möjligheter driver oss till att alltid leverera förstklassiga vindsvåningar med internationell standard. Hos oss jobbar upp till 20 st heltidssnickare och vi har stor erfarenhet inom byggbransch, projektstyrning samt entreprenörskap.

Vision:
Att bli den största vindsbyggaren i Göteborg med omnejd.

Strategi:
Att bli det självklara valet för bostadsrättsföreningar när de skall sälja sin råvind.

Taktik:
Att förvärva samt förädla två till tre råvindar per år.Affärsidé
Vindsbyggnation AB skall förvärva råvind, projektera och som totalentreprenör förädla ytan till bostäder för att slutligen försälja den färdiga bostaden.

Generellt
Vindsbyggnation AB är ett bolag som endast arbetar med egenägda projekt, med andra ord så hyr vi inte ut enstaka mantimmar. Vi driver hela projektet som totalentreprenör från start till slut. Vi kan ta hand om projekteringsfasen med tillhörande bygglov, utförandet, slutbesiktning samt bistå i eventuella juridiska frågor.

Vår ambition är att leverera högsta kvalitet på ett så smidigt och snabbt sätt som möjligt.

Vindsbyggnation AB brukar ofta i samband med inredning av vinden även utföra ytterligare fastighetsgemensamma arbeten så som hissuppdragning, förlängning av trapphus mm.